24/7 online aanmelden - Telefonisch bereikbaar via Tel:  088-732 39 42 (op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur)
 

 

Je bent nu hier: Het menu ::

Ik ben... Ready For Change

Deze website is speciaal opgezet voor mensen die vechten tegen de ziekte van verslaving. Hier weet je: je staat niet alleen. 

 

Op deze pagina vind je meningen, verhalen en ervaringen van mensen zoals jij. Mensen met een probleem. Lees, raak geinspïreerd en ontroerd door de verhalen van anderen. Deel jouw eigen verhaal en schrijf je problemen van je af. Samen strijden jullie zo tegen de ziekte van verslaving.  

Ik ben bang voor

Ik ben bang voor gebrek aan zelf vertrouwen, en gebrek aan activiteiten. Als je net met het idee komt om te stoppen is dat nog maar een van de vele stappen. Ik zal daarna nog vaak genoeg in aanraking komen met mijn verslaving. Ik hoop dat ik op deze momenten het zelf vertrouwen heb om nee te zeggen. of ik moet toevallig met een leuke activiteit bezig zijn want dan denk ik aan geen een drug :)

-Max-

Ik ben op zoek naar...

Ik ben op zoek naar hulp Als er IETS is wat ik heb moeten leren dan was het wel hulp vragen. Dat kon ik echt niet. Dacht dat ik alles minstens moest begrijpen en doorzien. Maar mijn eigen wanhoop en zucht naar alcohol en drugs heb ik nooit echt begrepen, dat kwam pas toen ik via de 12 stappen kliniek in aanraking kwam met al die soulmates, al die mensen die PRECIES dezelfde verhalen en ervaringen hadden als ik. De medewerkers van de kliniek begrijpen en hielpen mij, want ze zijn hetzelfde als ik..

-floor-

Ik ben verslaafd aan...

Ik ben verslaafd aan rilatine He Mila, Wat vervelend voor je joh! Begrijp goed dat het hele normale reacties zijn. Mijn advies zou dan ook zijn om weer pilletje voor pilletje te gaan afbouwen. Ritalin is een lage dosis van amphetamine. Je bent een beetje verslaafd, wat ok is, maar zoals ik al zei, probeer elke week een half pilletje minder te nemen, binnen een paar maanden zou je dan weer naar 1 pil moetne kunnen komen. Het is normaal dat je meer wilt, maar jij kan dat weerstaan, Dat weet ik zeker. Gewoon steeds beetje minder :) Als je het durft, zou ik het wel tegen je doctor zeggen. Je kan het, succes!

-Thomas-

Ik ben klaar met...

Ik ben klaar met de waanzin en machteloosheid In het voorjaar van 2013 was ik Ready For Change. Die beslissing was in eerste instantie niet zo ontzettend moeilijk, het was dat of een zekere dood. Mijn gebruik was zodanig excessief geworden, dat het niet lang zou duren voordat een ongeval of een uitval van organen, voortijdig mijn licht zou laten doven. Geestelijk dood was ik eigenlijk al jaren. Ik besloot om hulp te vragen, en RFC sprak mij vanaf het eerste moment het meest aan. 27 mei 2013 begon ik aan mijn traject. Het was geen picnick! Het waren lange, intensieve en vermoeiende dagen, waarin ik soms de behandelaars wel kon schieten, omdat ze me geen kant en klare ...lees verder

-Marco-

Ik ben sterker dan

Ik ben sterker dan mijn verslaving Ik heb nieuwe hoop gevonden, deze site komt heel vriendlijk en informatief over!

-Anoniem-

Ik ben op begonnen aan ...

Ik ben begonnen aan alweer 5 jaar een totaal ander leven Hoi ik ben Dirk, 45 jaar representatief, alleenstaand en op weg om naar Engeland te vertrekken om daar te gaan werken voor de Presbyterian Church in Cambridge. Tijdens mijn opname bij Castle Craig in Scotland ben ik eerst totaal afgebroken en daarna weer totaal opgebouwd. En ik kan je vertellen, dat dit een machtig gevoel is. Tot 5 jaar geleden dronk ik dagelijks 1 a 2 flessen wijn per dag, en dit heeft ongeveer 3 jaar geduurd. Hiervoor dronk ik ook wel, maar meer als gelegenheid drinker.Ik was al jaren zwaar depressief, en gebruikte hiervoor drie soorten medicijnen. Ik heb mij vrijwillig op laten nemen bij deze clinic, ...lees verder

-Anoniem-

Ik ben sober sinds...

Ik ben sober sinds 5 juli 2011 Ik ben Henk, vader van drie prachtige kinderen en 14 jaar getrouwd geweest. In 2011 bereikte ik de bodem van mijn actieve seksverslaving en is mijn vrouw met de kinderen bij mij weggegaan. Al jaren was er geen intimiteit meer in mijn relatie en was seks verworden tot een "betaalmiddel" waar ik meende recht op te hebben. Mijn hele blik op en beleving van seks was verwrongen door alle extremiteiten die ik op Internet had gezien. Het heeft mijn huwelijk en mijn relatie met de kinderen compleet verwoest en uitgehold maar ook mijn gevoel voor eigenwaarde was totaal verdwenen. Na een opname in een verslavingskliniek ...lees verder

-Henk-

het menu hoe wij jou kunnen helpen en wie wij zijn
 • Ben jij Ready For Change
  leer wat een verslaving is en hoe wij jou kunnen helpen
 • Wat kan je verwachten
  Wat zijn de kosten en hoe ziet een gemiddelde behandeldag eruit bij Ready For Change?
 • Over Ready For Change
  Leer ons team kennen en lees waar wij ons nog meer mee bezighouden
 • De clientenraad en klachten
  Onze kwaliteit wordt bewaakt door onze cliënten. Kom erachter hoe of praat mee.
 • Voor werkgevers
  Is uw medewerker verslaafd? Kom erachter hoe hij/zij geholpen kan worden.
 • Ik ben
  Verhalen en ervaringen van lotgenoten. Lees, luister of schrijf zelf op deze bijzondere pagina’s.
 • Het merk
  Afkicken en gezond blijven is een lifestyle. Bekijk onze lifestyle producten of download onze apps.
voor dierbaren hoe ga je om met de verslaving van je dierbare?
verwijzers de pagina voor huisartsen en zorgprofessionals
en dan nog... pagina's die niet gemist mogen worden
Ready For Change BV bezoekadres: (enkel op afspraak)
Groothandelsgebouw Ingang A, tweede etage Stationsplein 45
3013 AK Rotterdam

I: www.readyforchange.nl
M: info@readyforchange.nl
T: +31 (0)88 - 732 39 42
F: +31  (0)88- 732 39 11
KvK: 27326076
AGB: 22-220320
ABN AMRO: NL 38 ABNA 0606 0698 44
Stationsplein 45
Rotterdam, ZH 3013 AK
NL